Jouw eigen FLFL

Je gasten verrassen. Dat doe je elke dag in jouw eigen FLFL. We serveren de beste falafel van Nederland, verrassend lekker. Altijd met een lach en op topsnelheid. In jouw eigen FLFL locatie steek jij je team aan met jouw enthousiasme en drive. Je zorgt voor de beste kwaliteit in een professionele maar vriendelijke omgeving. Alles goed voor mekaar. Samen, onder jouw leiding.

Momenteel zijn er verschillende ondernemerskansen bij FLFL, spreken we jou binnenkort?

Banner

De beste falafel!

Bij FLFL geloven we in de combinatie van smaakvol, vers en duurzaam. Onze falafel, geprezen als de beste van Nederland, is verrassend lekker en gemaakt met de grootste zorg en aandacht. In elke vestiging wordt de falafel dagelijks vers bereid, zodat onze gasten altijd kunnen genieten van de hoogste kwaliteit. Dit geldt ook voor jouw eigen FLFL-vestiging!

Als franchisenemer van FLFL speel jij een cruciale rol in het waarborgen van onze kwaliteitsstandaard. Samen met jouw toegewijde team zorg je ervoor dat elke stap van het proces perfect wordt uitgevoerd. Dit begint bij de voorbereidingen, waar de verse ingredi├źnten met zorg worden geselecteerd en voorbereid.

Onze unieke bereidingswijze zorgt ervoor dat elke falafel de perfecte smaak en textuur heeft. Jij en je team leren de fijne kneepjes van het vak tijdens onze uitgebreide training. Van het maken vande sauzen tot het scheppen van de perfecte falafelbal, elk detail telt. Deze aandacht voor detail garandeert dat elke hap een smaakexplosie is waar je klanten voor terug blijven komen.

Elk detail telt

Bij FLFL draait het niet alleen om de smaak, maar ook om de presentatie en service. Zodra de falafel klaar is, wordt deze met zorg ingepakt, zodat de klant een mooi, vers en smakelijk gerecht ontvangt. Jij en je team zorgen ervoor dat elk gerecht met een glimlach wordt geserveerd, waardoor elke gast een verrassende ervaring heeft.

Het beheren van een FLFL-vestiging betekent dat je deel uitmaakt van een bekroond merk dat streeft naar perfectie. Je hebt de kans om een bedrijf te leiden dat bekend staat om zijn kwaliteit, consistentie en klantgerichtheid. Jouw toewijding en passie voor kwaliteit zullen zichtbaar zijn in elk aspect van je werk, van de eerste bereiding tot het laatste klantcontact van de dag.

Sluit Je Aan bij het FLFL Succesverhaal

Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van het FLFL-succesverhaal? Bij FLFL bieden we jou de kans om een succesvolle ondernemer te worden in de snel groeiende markt van gezonde en smakelijke voeding. Onze falafel is meer dan alleen eten; het is gezond, snel en altijd 100%.

Je bent dus enthousiast geworden over jouw eigen FLFL en hebt interesse om een franchise te starten in de horeca? Vul dan nu onderstaand formulier in. Heb je al vragen? Neem dan contact op met franchise recruiter Naomi via Naomi@franchiseadviseur.nl.

Neem nu vrijblijvend contact op

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.